chevron-up ZenDev | Shopify Leverantör

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

ZenDev har lång erfarenhet som Shopify leverantör i Sverige

 

Vi har under tidens gång hjälpt till med diverse olika Shopify lösningar och fullbordat fullfjädrade installationer från start till mål. Vi kan hjälpa er med allt från att skapa ert Shopify-konto, SEO, till att hjälpa er att bygga produktsidor och utforma hela webbplatser.

Genom vår breda kunskap inom datahantering har vi dessutom specialiserat oss på migrationer till och från Shopify. Som komplement till migrationen brukar även en integration för den löpande hanteringen av data behandlas och där har vi flertaliga möjliga lösningar mot diverse affärssystem som exempelvis Fortnox eller Visma.

 

Detta kan vi hjälpa er med:

 

2 Drift shopify plattform

Full grunduppsättning i Shopify från idé till slutgiltig produkt

2 Drift shopify plattform

Drift av befintlig Shopify plattform

3 WooCommerce Magento migrering med Shopify

Migration från WooCommerce, Magento eller annat system till Shopify

4 koppling Shopify

Koppling mellan affärssystem och Shopify

5 WooCommerce externa APIer

Shopify kopplat mot andra externa API:er

Shopify FAQ 


 

Shopify är en enkel molnbaserad e-handelsplattform som man kan använda för att skapa och driva e-handelsbutiker, både för stora och små företag. Shopify erbjuder en mängd olika verktyg som hjälper att skapa och driva webshoppar. Shopify erbjuder olika tjänster så som Shopify-kundvagnslösningar som inkluderar betalningar, marknadsföring, frakt och produkthantering. Shopify låter er sälja både online via er webshop eller genom er fysiska butik med Shopify POS (point of sale).

 

Shopify Plus är en e-handelsplattform för företag som vill växa. Shopify Plus erbjuder avancerade rapporteringsfunktioner, högre prioritet för kundsupport, volymkapacitet med större ordervolymer och mycket mer.

 

Med WS Shopify gratis plugin kan du integrera Shopify-kontot med WordPress. Du kan ansluta Shopify-butiken, synkronisera produkterna och skapa en kundvagn med Shopify Buy-button med din Wordpresswebbplats.

 

Shopify Plugin är en utvecklad programvara som utökar er webbplats med nya funktioner när den installeras på exempelvis er Wordpresswebbplats. Exempel på nya funktioner kan vara en plugin som ökar er omvandlingsfrekvens, minskar antal övergivna varukorgar eller ger en bättre kundupplevelse. Om ni behöver hjälp med att hitta rätt plugin för er Shopify-butik, kontakta oss gärna så att vi kan kolla igenom era behov och hitta rätt plugins för er webshop.

 

Att migrera produktdata, kunddata, orderhistorik, trafik och SEO är sällan bara att koppla och köra igång. Det kan vara tidskrävande och ibland även komplicerat. Våra experter på ZenDev guidar er genom migreringen och kartlägger det som behövs för ert företag, så att inget går förlorat och ni kan vara säkra på att få ett perfekt slutresultat.

 

Ett Shopify Tema (Shopify Theme) är en mall med ett specifikt tema. Det finns flera teman att välja bland i Shopify Theme Store med olika färger, stilar och layouter som även erbjuder olika upplevelser för kunden. Ett tema ger ett enkelt sätt att tillämpa den valda designen på er webbutik. Shopify teman är oftast gratis och utvecklade av Shopify, men det finns även teman som utvecklats av tredjepartsdesigners, vilka inte är gratis.

 

Shopify app store är en appbutik där man kan hitta en mängd olika appar för att lägga till funktioner till Shopify webshopen. Allt från nedräkningstimers, bakgrundsborttagare till marknadsföring, kundsupports appar och mycket mer. Det finns många betalappar skapade av tredjepartsdesigners, men det finns även många gratis Shopify-utvecklade appar i Shopify App Store. Det går också att använda privata appar för att lägga till specifika funktioner.

 

Ja, appar som tillverkas av Shopify är vanligtvis gratis.  

 

Allt beror på era affärsbehov. Det finns en hel del saker att ta hänsyn till när man ska välja, exempelvis vad mer behöver butiken utöver Shopifys basfunktioner, vad kan öka försäljningen, hur kan man enklare hantera webbutiken o.s.v. För att förstå vilka appar just ni behöver, kontakta gärna oss så att vi tillsammans kan se över era krav och välja rätt.

 

Check-out API gör det möjligt att verifiera betalningsinformation och ta emot betalningar med ett förutbyggt betalningsflöde som används för att hantera kundens kundvagn vid utcheckning och betalning i kassan. Detta inkluderar att beräkna skatter, fraktpriser, bifoga kundinformation och slutligen slutföra ett köp genom att skicka in en betalning. Användning av API ger en anpassad användarupplevelse vid utcheckningen i kassan.

 

Shopify POS (Point of Sale) är en applikation som gör det möjligt för onlinebutiker att sälja produkter offline i en fysisk butik, mässor, popup-butiker eller andra evenemang. Med Shopify POS-app kan ni acceptera betalningar med iPhone, iPad eller Android. Shopify POS synkroniseras automatiskt med er Shopify webbutik och ni kommer att kunna hantera ert företag från en enda instrumentpanel.

 

Shopify har en skatteinställning som automatiskt hanterar de vanligaste momsberäkningarna. Det finns också en inställning för skatteundantag så att du kan ta itu med specifika skatteregler och situationer. Vid användning av Shopifys standardinställningar bör man alltid kolla med en skattemyndigheterna eller en skatterevisor för att försäkra om att korrekta skattesatser tillämpas för kunden.

 

Shopify Exchange Marketplace är en officiell marknadsplats där ni kan köpa och sälja Shopify-butiker. Ni kan lista er butik på Exchange för att sälja den. Ni kan också använda Exchange för att hitta färdiga webbshopar med högtrafik, halvautomatiska dropshipping eller färdiga startbutiker med allt som behövs för att börja er webshop och försäljning direkt.

 

Med den inbyggda Shopify-Shipping uppsättningen kan man ansluta sitt Shopify-konto med Shopify budföretagskonton där den beräknar fraktkostnader istället för fasta priser för kunden i kassan. Man kan få rabatterade priser för fraktetiketter och skriva ut fraktetiketter direkt från Shopify. Dock, är Shopify-Shipping bara tillgängligt för ordrar som skickas från distributionsplatser baserade i USA, Kanada och Australien.

 

Med Shopify dropshipping kan man sälja produkter från leverantören utan att behöv hålla något lager eller skicka varorna själv, eftersom leverantören skickar produkten åt en. Det enda man gör är att välja hur produkten ska skickas till kunden. Man betalar grossistpriset till leverantören och har samtidigt kontroll över det pris som kunderna ser på websidan.

 

Dropshipping är den perfekta affärsmodellen för den som vill starta ett företag med en liten investering i början. För att förstå vilken plan som passar er bäst kan ni kontakta oss, så att vi tillsammans kan se över ert företagsbehov och välja rätt väg för er.

 

Det finns olika prisplaner för Shopify att välja mellan.

Shopify Lite-abonnemang:$ 9 / månad
Grundläggande Shopify-plan:$ 29 / månad
Shopify: $ 79 / månad
Avancerad Shopify-plan: $ 299 / månad
Shopify Plus-plan: börjar från $ 2000 / månad.

Det finns också en 14-dagars gratis provperiod.

Lite är den grundläggande Shopify-planen och ett bra val för småföretag och / eller en försäljare som bara vill sälja produkter utan att behöva underhålla webbutiken.

14-dagars gratis testperiod börjar så snart du registrerar dig, inget kreditkort krävs.

 

Varje butik har sina egna behov som skiljer sig beroende på affärsändamål bland annat vilka tjänster, produkter och storlek företaget har. För att förstå era behov och vilken plan ni bör använda tveka inte att kontakta oss, så att vi tillsammans kan se över era behov och välja rätt väg att gå för ert företag.

 

För att välja betalningsmetoder finns det en del faktorer att tänka på. Vill ni erbjuda kreditkortsbetalning? Då kan ni använda Shopify Payments eller en tredjepartsleverantör.
Det finns även flera sätt att betala online utan ett kreditkort som genom PayPal, Amazon Pay och Apple Pay samt alternativa betalningsmetoder som kryptovaluta.
Vid användning av Shopify Payments går det även att aktivera Shop Pay så att kunden kan spara sin leverans- och betalnings-information för smidigare betalningar i kassan. Om ni är osäkra på vilken betalningsleverantör ni vill använda, kontakta oss gärna så att vi tillsammans kan titta igenom era behov och välja rätt betalningsleverantörer.

 
Kontakta oss för att få mer Shopify support.

 

 

Vi är en Shopify byrå baserade i Göteborg och vi finns även i andra externa orter så som Borås, Helsingborg, Halmstad och Trollhättan. Kontakta oss gärna för att diskutera era idéer och tillhandahålla er Shopify support.
Vi ser framemot att bli er tekniska partner!

 

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?