chevron-up IT konsulter i Göteborg - ZenDev

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa er?

Vi älskar vårt jobb

Rådgivning

Alla företag måste börja någonstans, alla har vi någon gång varit nybörjare (inom något område). Vi förstår att det kan vara svårt och komplicerat till en början. Men oroa er inte, vi hjälper er att identifiera era behov och tar fram en bra lösning. Mer specifikt kan vi bland annat hjälpa er med analys av webbsida, design, säkerhet, lösning av hälso- och hastighetsproblem.

IT arkitektur

Kanske har ni redan en kittlande tanke eller en briljant ide, men vet inte hur ni bäst ska gå tillväga? Vi stöttar gärna er i utformning, funktionalitet och skalbarhet som vi anpassar efter ert syfte, behov och budget.

Implementering

Implementering är en konst i sig. Lyckligtvis är mjukvaruutveckling vår passion och en stor anledning till varför vi grundade ZenDev. Ni kan lita på att er webbapplikation, mobilapplikation eller e-handel kommer vara i säkra händer hos oss.

Våra klienter

/images/home-page/HomeCover
/images/home-page/HomeCover
/images/home-page/HomeCover
/images/home-page/HomeCover
/images/home-page/HomeCover
/images/home-page/HomeCover
/images/home-page/HomeCover
/images/home-page/HomeCover
/images/home-page/HomeCover
/images/home-page/HomeCover
  • "GoCare’’ förändrar bilden av äldreomsorgen med hjälp av ’’ZenDev"

    Fanny Falkenberg är en av initiativtagarna till Seniorval, som idag är Sveriges största sök- och informationstjänst för seniorer. Drömmen om att förändra bilden av arbetet inom äldreomsorgen delade hon med två kollegor. Resultatet blev Go Care - en digital samlingsplats för äldreomsorgsbranschen och de som vill jobba i den. Målet med Go Care är att visa upp möjligheterna inom äldreomsorgen.

  • Zynka tar hjälp av "ZenDev" för att förstärka sitt interna team

    Zynka är experter inom byggnadsinformationsmodeller som levererar nytänkande digitala lösningar till bygg- och fastighetsbranschen. Genom att göra information tydlig och tillgänglig möjliggör man för fastighetsägare att utveckla sina byggnader. Kort och gott; Zynka hjälper sina kunder att göra fastigheterna mer lönsamma och hållbara.

  • "LoopMe" utvecklar skolan genom att erbjuda digitalt verktyg

    Företaget Me Analytics erbjuder Sveriges skolor ett system, LoopMe, vars syfte är att på ett snabbt sätt kunna följa och fördjupa lärande samt utveckling. I LoopMe har man integrerat den senaste forskningen om lärande, med skolans och arbetslivets praktik. LoopMes filosofi är att lära sig själv genom att lära andra.

Samarbeta med oss

icon3

Projektteam

Vissa projekt kräver mer resurser än andra. När ni har ett väldefinierat projekt med en klar deadline kan vi hjälpa till att leverera det som förväntas. Med stor flexibilitet och fokus på affärsnyttan hjälper vi er till ett lyckat projekt. När vi jobbar med ert projekt använder vi oss av SCRUM/Kanban som metod för att få ett så effektivt arbetssätt som möjligt. Detta innebär att vi gemensamt arbetar med er backlog och hjälper att prioritera listan över vilka uppgifter som ska hanteras härnäst. Vägen till målet är ofta lite mer krokig än vad man tror, men trots detta gör vi er resa säker och vi ser till att resultatet blir vad ni har tänkt er.

icon3

Dedikerat team

När företaget växer och utvecklas riskerar man att få slut på resurser för att säkra jobbet. För att kunna bygga en långsiktig strategisk modell med era kunder erbjuder ZenDev er ett dedikerat team som fungerar som ett tillägg till er programvaruavdelning. Vårt team har en lång bakgrund av framgångsrik kommunikation och samarbete med globala organisationer vilket garanterar rörelse framåt i er affärsplan.

icon5

Resurskonsulter

Ingen kan vara expert på allt, därför behöver man ta in en specialist ibland. Vi hjälper er att specificera vilken specialresurs just ni behöver och matchar det med en kandidat hos oss på ZenDev. Om vi inte kan hitta den perfekta kandidaten på ZenDev ser vi till att hitta någon i vårt breda nätverk.