Om ZenDev

Vi förvandlar briljanta idéer till framgångsrika techbolag

 • Vilka vi är

  Vi är ett IT-konsultbolag som har samtliga kompetenser för att omvandla din digitala idé till verklighet

 • Vad vi gör

  Vi tar din grundidé genom vår genomarbetade discovery process, skapar en prototyp, implementerar den nödvändiga tekniska lösningen och hjälper dig att marknadsföra den

   

Våra grundare 

För 20 år sedan träffades Senad och Nikola på en basketplan i Göteborg. De blev vänner och delade kärleken till basket, Balkan och senare IT.

Deras vägar har ständigt flätats samman sedan dess: de studerade IT tillsammans vid Chalmers Tekniska Högskola, var på internship i Silicon Valley i Kalifornien samtidigt och drev tech-startups tillsammans.

De insåg att deras kompetenser och kunskaper skulle vara en bra grund för ett framgångsrikt IT-konsultbolag.

När de fick sin första kund i slutet av 2016 flyttade Senad till Mostar (Bosnien och Hercegovina) och samlade ihop ett team på tre utvecklare.

Nikola stannade i Sverige för att vara närmare kunderna – och resten är historia.

Under nästkommande år har ZenDev arbetat med många kunder från olika industrier runt om i världen och genom dessa erfarenheter förfinat sina projektprocesser.

Zen Process
 • Bakgrund

  Viljan att ge tillbaka till Balkan

  Med tiden växte viljan att ge tillbaka till Balkan hos oss då vi märkte att vi faktiskt hade en jättemöjlighet att påverka genom vår lokala närvaro i Bosnien Herzegovina. Vi har inte bara skapat ett IT-konsultbolag utan även ett startup- community för ingenjörer, utvecklare, marknadsförare, designers och produktutvecklare. 

  Idag, 80+ medarbetare och tre kontor senare, strävar vi fortfarande att alltid bli bättre och hålla oss på teknikens framkant.

 • Mission 

  Att bygga ett ekosystem för innovation

  Zendevs mission är att skapa ett ekosystem för innovation genom att producera egna digitala produkter som blir erkända globalt. Vi skapar förstklassiga IT-lösningar skräddarsydda efter våra kunders behov.

  Vår relation med varje kund behandlas individuellt, framgångsfokuserat och noggrant övervägt.

Värderingar

Drivkraften bakom inspirerande människor och innovativa produkter

 • Utveckling

  Skapa en miljö där vi kan lära oss, jobba med hjärtat och ha kul samtidigt som vi gör det. Vi tror på att om vi investerar i våra medarbetares kunskap kommer de att utvecklas.

 • Engagemang

  Våra prioriteringar är att leverera projekt i tid och investera all vår kunskap, kompetens och resurser för att uppnå detta.

 • Feedback

  Ärlighet, tillit och feedback är något vi försöker behålla i ZenDev. Vi uppmuntrar våra medarbetare att säga vad de tycker och uttrycka sin tillfredsställelse eller oro.

 • Gemenskap

  Vi vill gärna vara en inspiration för andra företag runt omkring oss såväl som för unga människor i Bosnien och Hercegovina.

Team 

Byggt med kärlek av engagerade utvecklings-, design- och marknadsföringsexperter. 

En sak vi är särskilt stolta över är vår företagskultur. ZenDev är en mosaik av olika personligheter som lär sig och växer tillsammans. Vår styrka kommer från våra medarbetares hängivenhet.

 

Utforska möjligheter att växa med oss.

Se öppna positioner
zen zen zen zen zen zen zen zen

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev

De senaste nyheterna om ZenDev, evenemang och lediga tjänster. Oroa dig inte, vi kommer inte att spamma din inkorg.

Kontor 

Kom gärna förbi på en kopp kaffe på våra kontor

Göteborg

Sverige

Kungsportsavenyn 21 
41136 Gothenburg

Map link

Gothenburg

Mostar

Bosnien och Hercegovina

Dr. Ante Starčevića bb (Integra) 
88000 Mostar

Map link

Mostar

Sarajevo

Bosnien och Hercegovina

Džemala Bijedića bb
71000 Sarajevo

Map link

Sarajevo