Projekt

Meela Health

 • Apputveckling
 • Webbutveckling

Meela använder en forskningsbaserad matchningsalgoritm för att koppla samman människor med den terapeuten som bäst passar deras behov och preferenser.

Custom development

Om företaget

Meela använder en forskningsbaserad matchningsalgoritm för att koppla samman människor med den terapeuten som bäst passar deras behov och preferenser. Deras lösning är betydligt mer effektiv än andra alternativ och säkerställer att klienterna etablerar en stark relation med sin terapeut. 

Genom att erbjuda skräddarsydd psykoterapi har de observerat förbättringar i kliniska resultat, vilket leder till en övergripande förbättring av både mental och fysisk hälsa. 

Meela är verksamma i Sverige och har över 300 psykoterapeuter och psykologer som är anslutna till deras plattform.

Teknologier

React, Firebase, Python, Node.js

Projektets varaktighet

Utmaningar

Medan Meela hade en unik algoritm för att matcha terapeuter och patienter, så var deras process för att koppla samman patienter med terapeuter helt manuell. Den förlitade sig på Excel-ark och krävde mänsklig inblandning. Det manuella arbetet med att jämföra och boka möten förlängde tiden från att en enkät skickades in till att en terapeut valdes, vilket innebar att potentiella klienter kunde behöva vänta i 7-15 dagar.

Med en manuell process mötte Meela svårigheter när de försökte växa och expandera sin verksamhet. 

Efter den manuella sammanföringsprocessen gick all information om fortsatt samarbete med klienter och terapeuter förlorad, vilket skapade en brist på kontinuitet i data. Detta hindrade förmågan att följa framsteg, följa upp sessioner och säkerställa en sömlös terapeutisk resa. Dessutom gick värdefulla insikter som kunde ha hjälpt till att förbättra matchningsalgoritmen förlorade.

Meela behövde en pålitlig partner för att bygga ett effektivt och skalbart system för att implementera sin algoritm. Detta skulle hjälpa dem att erbjuda snabbare och mer precisa terapeutförslag samt möjliggöra uppföljning av terapiförloppet.

Lösning

Genom att utveckla en webbapplikation med tydligt definierade paneler för olika användarroller har ZenDev infört ett system som är automatiserat och effektivt.

 1. Webbapplikation med flera paneler: ZenDevs lösning inkluderade tre tydliga paneler - superadminpanelen, terapeutens adminpanel och patientens panel. Denna flerpanelansats möjliggjorde smidig hantering, effektiv administration och personliga upplevelser för varje användartyp.
   
 2. Säker och snabb patientregistrering: ZenDev använde BankID för inloggning av terapeuter, vilket förbättrade säkerheten och säkerställde användarnas äkthet. Detta skapade en smidig och pålitlig registreringsupplevelse, vilket är avgörande för att bygga förtroende för plattformen.
   
 3. Frågeformulär med stöd av algoritmer: Kärnan i lösningen är det algoritmstyrda frågeformuläret. Detta skräddarsydda frågeformulär samlade in viktig information och nyckelord för att bilda grunden för terapeutförslag.
   
 4. Terapeutförslag i realtid: Efter att ha slutfört frågeformuläret fick patienterna omedelbara terapeutförslag, vilket eliminera väntetiden och gjorde det möjligt för patienterna att omedelbart se terapeuternas profiler och feedback. Rekommendationer i realtid säkerställde en snabbare väg till terapi och ökad användarinteraktion.
   
 5. Skalbarhet och Minimera Fel: ZenDevs lösning utformades med tanke på att den ska kunna växa i takt med behoven, så att plattformens prestanda förblir stabil när fler användare ansluter sig. Automatiseringen minimerar risken för fel som kan uppstå vid manuella processer. Detta gör att Meela kan betjäna fler kunder samtidigt som noggrannheten upprätthålls.
   
 6. Användarvänlig Design: Applikationen är utformad för att vara lättanvänd på olika enheter, oavsett om du använder en dator, surfplatta eller smartphone. Det påverkar inte användarupplevelsen negativt.
   
 7. Ökad Kundsatisfaction: Applikationens användarvänliga design, snabba svarstider och exakta rekommendationer har starkt förbättrat användarnas nöjdhet. ZenDev prioriterade att ge snabb hjälp medvetna om att det är viktigt att agera snabbt när man söker hjälp.
   
 8. Framtidsinriktad Strategi: ZenDevs MVP-approach möjliggjorde för Meela att starta sin verksamhet på den svenska marknaden med en stark grund och skapa möjligheter att finansiera framtida utveckling. När Meela utvidgar sina tjänster och förbättrar sin plattform kan den enkelt anpassa sig till nya funktioner och förbättringar.
 • Meela mobile
 • Meela Macbook

Översikt

Industri

Sjukvård

Teknologier

 • React
 • Firebase
 • Python
 • Node.js

Nästa på tur

Cargotec

Vi maximerade Kalmars lönsamhet med ZenDevs mobilapp – en kraftfull lösning som digitaliserar och automatiserar arbetsflöden för överlägsen effektivitet.

Mobil utveckling