Webbyrå Göteborg

ZenDev är experter på webbproduktion och fokuserar på att skapa snygga sajter som driver mycket trafik. ZenDev driftar idag sajter med över 100 000 besökare om dagen och för att kunna driva så mycket trafik behöver man veta hur man kodar sajter som är optimerade för sökmotorer. Man behöver även kunna veta hur man tar hand om så mycket trafik utan att det påverkar användarupplevelsen. Vi är ett rutinerat team av digitala experter, designers, utvecklare och marknadsförare som tillsammans kan hjälpa er att möjliggöra ert nästa webbprojekt.

Som webbyrå i Göteborg kan vi hjälpa dig med följande:

  • Bygga en helt ny sajt baserat på den plattformen ni vill använda. Vi gör först en kostnadsfri behovsanalys för att se om det är något specifikt CMS(wordpress,drupal) ni bör jobba med eller om vi ska bygga en specialanpassad lösning för era behov.
  • Ta över driften av en existerande sajt och vidaruteveckla sajten.
  • Vi kan SEO och kan lite kaxigt säga att det är ingen tillfällighet att du är på den här sidan när du letar efter en webbyrå i Göteborg.

 

Ett av våra senaste webbprojekt i Göteborg

Go Care är äldreomsorgens nya jobb- och karriärsida.  Deras mål är att visa upp de möjligheter som finns inom äldreomsorgen, förmedla hur olika arbetsplatser och arbetsgivare skiljer sig åt och göra det enklare att hitta ett jobb som passar just dig.

Varmt välkomna att kontakta oss för att diskutera ert nästa projekt. Våra erfarna medarbetare träffas gärna hos er eller på vårt kontor som ligger på Östra larmgatan 16 i Göteborg.
Phone

+46730631974

Address

Östra Larmgatan 16, 411 07 Göteborg