Webbyrå Göteborg

digitalbyrå webbyrå

Som en digital webbyrå agerar vi som din samarbetspartner när det kommer till att skapa effektiva digitala produkter. Vi strävar efter att utveckla lösningar som är skräddarsydda för att passa just dina unika behov. Med vår breda erfarenhet och kreativitet ställer vi oss till ditt förfogande, och vi förser dig med de nödvändiga verktygen och rådgivningen för att uppnå dina mål.

Att välja rätt webbyrå för din nya hemsida och digitala marknadsföring är en viktig investering som påverkar ditt företags framgång på lång tid. En optimerad hemsida fungerar som företagets ansikte för besökare och kan påverka deras beslut att stanna på webbplatsen eller lämna den.

De senaste åren har behovet av en modern och snabbfotad webbyrå ökat i takt med digitaliseringen. Oavsett om du söker en stor eller liten webbyrå Göteborg, bland många företag är viktigt att välja rätt byrå som förstår dina behov och kan hjälpa dig att nå dina mål.

 

Sammanfattning

Hur kommer ZenDev med i bilden? 

Tjänster vi erbjuder som webbyrå i Göteborg 

ZenDev som en one-stop-shop 

Varför välja ZenDev webbyrå? 

Hur kommer ZenDev med i bilden?

Oavsett vad du söker, kan vi som en heltäckande leverantör av IT-konsulttjänster hjälpa dig. När du väljer mellan digitala webbyråer i Sverige, är vi här för att möta dina behov. 

Till expempel, vi hjälper dig med allt från att skapa en ny hemsida till att hantera din kontinuerliga SEO och uppdatera din grafisk profil. En modern webbdesign är en viktig faktor för att både locka nya kunder och behålla befintliga kunder.

Vi på ZenDev digitalbyrå Göteborg utvecklar moderna och attraktiva designlösningar som ökar din synlighet online, gör din webbplats användarvänlig och lätt att navigera. Vi strävar efter att förse dig med den perfekta hemsidan för ditt företag.

Vi bygger dina digitala plattformar för att nå nya potentiella kunder i hela Sverige eller bara för att synas på lokal nivå. Vi förstår den ständigt föränderliga digitala marknaden och är beredda att anpassa oss till nya trender och teknologier.

Vi har också erfarenhet som krävs för att ge dig den bästa lösningen för din nya hemsida och digitala marknadsföring. Framgångshistorierna från våra nöjda kunder bevisar att vi är på rätt spår.  

 

Tjänster vi erbjuder som webbyrå Göteborg:

 

Utveckling av webbsidor

Våra webbutvecklare är skickliga i en mängd olika programmeringsspråk på både frontend och backendsidan. De har också erfarenhet av att designa responsiva webbplatser som fungerar sömlöst på alla enheter. Om du är nyfiken på hur vi har arbetat med tidigare kunder kan du läsa om hur vi hjälpte MendyHidroxa & Arvid Nilsson med b.la en webbsida. Vi bygger en helt ny webbplats baserat på den plattformen som ni vill använda.

Webbyrå Göteborg WordPress: Om du vill dra nytta av fördelarna med att bygga en webbplats i WordPress, såsom att slutföra projektet snabbare eller fokusera på innehåll och design, och om du söker bland webbyråer Göteborg för att hitta den rätta - tveka inte att kontakta oss.

Anpassade webbplatser erbjuder ändringar som WordPress inte kan tillhandahålla, och de utvecklas främst för stora komplexa webbplatser med unika funktioner. Här är de språk vi använder:            
 

Våra teknologier inom webbutveckling:

Backend

PHP, Laravel, Drupal, Magento, C#, .NET, Node JS, Java, Linux, AWS

Frontend

React, Angular, Vue, JQuery, Javascript, HTML, CSS

Lagring

SQL-server, MySQL, PostgreSQL, DynamoDB, MongoDB, Redis, Varnish, MemCache, Elasticsearch, Neo4J            
 

 

UI/UX-designtjänster

 

UX-audit

Webbyrå UX: Vårt UX-team utvärderar prestandan, användbarheten och användarupplevelsen på din hemsida eller webbapplikation. UX-audit fungerar som ett tvärvetenskapligt verktyg för att kartlägga användarens resa och avslöja förbättringsområden.

UX/UI-design

Vi skapar en användarorienterad, modern och interaktiv design för din hemsida eller webbapplikation som hjälper till att förbättra användarupplevelsen. 

UI/UX-konsultation

Vi anpassar oss till de samtida trenderna och arbetar hand i hand med utvecklingsteamet för att skapa övertygande UI/UX-lösningar som konverterar besökare.

Grafisk design

En renodlat design är en viktig del av en varumärkesidentitet och grafisk profil är det som skiljer varumärket från konkurrenterna. Genom våra grafiska design-tjänster hjälper vi företag att skapa en unik grafisk profil som speglar deras värderingar och lockar till sig kunder. 

 

Vi fungerar även som din e-handelspartner:

 

Integrationer

Söker du en API webbyrå, integrerar vi din webbplats med externa API:er. Våra utvecklare har lång erfarenhet av att integrera e-handelsplattformar mot olika betalsystem, affärssystem och fraktlösningar. 

Vi hjälper dig att utveckla integrationer så att du kan ta emot betalningar på det sätt du vill. Vi kan hjälpa dig med b.la Klarna, Stripe, Splitit, PayEx eller Dibs. 

 

Marknadsföring - hitta konverterande kunder

Vi hjälper dig att hitta fler kunder, öka konverteringsfrekvensen och försäljningen. Vi ser till att din webbutik utvecklas med de senaste marknadsföringsstrategierna. Läs om hur vi hjälpte Magnetlabbet med deras marknadsföring. 

 

Plattformsmigrering 

Vi hjälper dig att modernisera din teknikstack och flytta till en ny e-handelsplattform som kan säkerställa tillväxten för ditt företag. 

 

Att välja rätt e-handelsplattform

De mest populära alternativen inkluderar Magento, Shopify och WooCommerce. Magento är kraftfull och skalbar för större företag, Shopify är användarvänlig och passar nybörjare, medan WooCommerce, byggt på WordPress, erbjuder flexibilitet och enkel integration med CMS. Valet av plattform beror på dina unika behov och mål. Vi hjälper dig gärna att välja, designa och optimera din e-handelslösning för bästa resultat.

 

SEO 

Att sända rätt budskap via företagets webbplats är avgörande för att upprätthålla en positiv image och skapa förtroende hos besökarna. Om du vill ha stort engagemang hjälper SEO dig att uppnå detta genom att öka räckvidden och trafiken. 

Sökmotoroptimering Göteborg Webbyrå:

Vi erbjuder skräddarsydda och effektiva SEO-lösningar som hjälper våra kunder att ranka högre i sökmotorerna och öka sin synlighet online. Vårt team av erfarna SEO-experter som är dedikerade till att använda de senaste teknikerna och strategierna för att optimera webbplatser säkerställer att du får bästa SEO-resultaten genom kontinuerlig SEO -arbete. 

P.S. Om du behöver ett SEO-verktyg som gör det enkelt att skapa innehåll, rekommenderar vi Robinize

Webbproduktion Göteborg: 

Våra marknadsföringstjänster omfattar en helhetsstrategi för digital tillväxt. Från innehållsskapande till hantering av sociala medier, hjälper vi dig att engagera din målgrupp på ett effektivt sätt.

P.S. Vi kan SEO och kan ödmjukt säga att det är ingen tillfällighet att du har kommit in på den här sidan när du letar efter en webbbyrå Göteborg. 

 

Underhåll

Vi tar över driften av en existerande sajt och vidarutevecklar den. Efter du har fått en färdig hemsida är det avgöranda att hantera och underhålla den om du vill säkerställa att din webbsida förblir säker, uppdaterad och användarvänlig. Från regelbundna programuppdateringar och säkerhetskopieringar till innehållsskapande och SEO-optimering, hjälper vi till att hålla en webbplats smidigt och effektivt igång. 

 

CMS

Genom IT-konsulttjänster hjälper vi också kunder att välja den optimala lösningen för deras behov när det gäller webbplatsens CMS. Att välja det bästa CMS är viktigt eftersom det gör det möjligt för webbplatsägare och innehållsskapare att enkelt hantera, uppdatera och optimera webbplatsens innehåll. Det möjliggör också effektiv arbetsflöde, underlättar samarbete och hjälper till att säkerställa enhetlighet i presentationen och organisationen av innehållet på hela webbplatsen. 

Som en digitala byrå som erbjuder ett brett utbud av tjänster tar vi om hela projektet från design till leverans. Oavsett om du är i början av resan eller redan växer, har vi stort fokus på att säkerställa allt du behöver - att hjälpa dig att få snygga webbplatser är vår expertis!  

 

ZenDev som en one-stop-shop

ZenDev har en omfattande erfarenhet av att arbeta med svenska kunder kan hjälpa till med allt från webbutveckling och design till SEO och sociala medier-marknadsföring. Som en heltäckande IT byrå kan vi möta alla dina behov så du kan hantera allt på ett ställe. 

Vi kan erbjuda dig följande tjänster:

  1. Mjukvaruutveckling
  2. Resurstillsättning
  3. Digital Marknadsföring            
     

 

Varför välja ZenDev webbyrå?

 

Erfarenhet

ZenDev har jobbat med bygga digitala produkter sedan 2016 och har kompetenser som kan hjälpa dig att ta din digitala produktidé till en färdig produkt. Våra utvecklare och designers tänker inte bara på att skapa en snygg och användarvänlig hemsida eller webbapplikation. I andra ord, de tänker även på att de tekniska bitarna ska vara enkla att implementera så att du som kund skall snabbare komma till marknaden med din produkt.

Expertis

ZenDev är experter på webbproduktion och fokuserar på att skapa snygga sajter som driver mycket trafik. Vi driftar idag sajter med över 100 000 besökare om dagen. För att kunna driva så mycket trafik ska man veta hur man kodar sajter som är optimerade för sökmotorer.

Man behöver även kunna möta tekniska utmaningar för att ta hand om så mycket trafik utan att det påverkar användarupplevelsen. Vi är ett rutinerat team av digitala experter, designers, utvecklare och marknadsförare som tillsammans kan hjälpa er att möjliggöra ert nästa webbprojekt.

Personlig kontakt

En av fördelarna vi älskar att framhäva när vi pratar om fördelarna med att arbeta med oss är att vi alltid har personlig kontakt med våra kunder. Det inkluderar att du arbetar med en riktig expert som lyssnar på dina behov och erbjuder dig den bästa möjliga lösningen. Vi hjälper också dig att förstå vad som behöver göras inom ditt projekt och ger dig en realistisk tidsplan för projektet. 

Samarbete

Ett fint samarbete med kunden är avgörande för att lyckas med projekt. Genom att arbeta tillsammans kan teamet och kunden uppnå en gemensam förståelse för projektets mål och krav, vilket i flesta fall resulterar i ett bättre slutresultat. 

När vi gör projekt åt våra kunder lär vi först känna företagets varumärke och mål för att på rätt sätt förstå företagets puls. Vi samarbetar med kunden eftersom vi anser att det är nyckeln till gott samarbete och förståelse för projektet, vilket hjälper till att få lyckade projekt med båda sidor nöjda.

Om du har en idé om ett projekt, tveka inte på att kontakta oss. Vi bokar gärna ett förutsättningslöst möte för att höra mer om ditt projekt. Vi ser fram emot att förverkliga din idé! 

 

Läs också: Hitta en pålitig mjukvaruutveckling konsult i Sverige

Läs också: Konsultbolag Göteborg

Läs också: Din partner för E-handel

Vanligt ställda frågor

Vilka tjänster erbjuder digitala webbyråer vanligtvis?

Digitala webbyråer erbjuder en bred uppsättning tjänster för att hjälpa företag att etablera och förbättra sin digitala närvaro. Dessa tjänster inkluderar oftast webbdesign och -utveckling, digital marknadsföring, sökmotoroptimering (SEO), innehållsskapande, e-handelslösningar och underhåll av webbplatser. Målet med en digital webbyrå är att tillhandahålla en omfattande uppsättning tjänster som möter företagets digitala behov, vare sig det handlar om att bygga en webbplats från grunden eller optimera en befintlig för bättre prestanda och synlighet.

Hur väljer jag rätt webbyrå för mitt företag?

Att välja rätt webbyrå är avgörande för framgången med dina online-projekt. För att fatta ett informerat beslut, överväg följande faktorer:

Erfarenhet och portfölj: Granska byråns tidigare arbete och portfölj för att säkerställa att de har erfarenhet inom din bransch eller nisch.

Tjänster som erbjuds: Se till att byrån erbjuder de specifika tjänster du behöver, vare sig det handlar om webbutveckling, design, SEO eller digital marknadsföring.

Kundrecensioner och testimonials: Sök efter kundrecensioner och testimonials för att bedöma byråns rykte och hur nöjda deras kunder är.

Budget och prissättning: Diskutera din budget och prisförväntningar i förväg för att säkerställa att de överensstämmer med byråns priser.

Kommunikation: Effektiv kommunikation är avgörande. Se till att du kan kommunicera enkelt med byrån och att de förstår dina mål.

Tidslinje: Diskutera projektets tidsramar och deadlines för att säkerställa att de kan ta hänsyn till dina behov.

Genom att noggrant överväga dessa faktorer och ha öppen kommunikation med byrån kan du hitta rätt webbyrå som passar dina företagskrav och mål.

Vad är fördelarna med att anlita en webbyrå WooCommerce i Göteborg?

En webbyrå WooCommerce Göteborg specialiserar sig på att skapa e-handelswebbplatser med WooCommerce-plattformen. Detta innebär att de har djupgående kunskap om att skapa webbutiker som är funktionella, användarvänliga och skräddarsydda för ditt företags behov. Genom att anlita en webbyrå Sverige kan du dra nytta av deras erfarenhet och få en e-handelslösning som är optimerad för att öka din försäljning online.

 Vilka tekniska fördelar erbjuder en webbyrå med expertis inom .NET-utveckling?

.NET är en kraftfull och mångsidig plattform som lämpar sig för komplexa webbapplikationer och affärssystem. Genom att använda .NET-teknik kan du vara säker på att din webbplats är stabil och kan hantera krav från en växande verksamhet. Webbyrå Göteborg .NET kan erbjuda tekniska fördelar som robusthet, skalbarhet och säkerhet för din webbplats.

Projekt

Hidroxa

PWA förbättrade Hidroxas e-handels laddningstider betydligt och resulterade i högre placeringar på Google och ökad konverteringsgrad.

Digital Marknadsföring
Webbutveckling