chevron-up Amazon AWS konsulter Göteborg

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

Amazon AWS konsulter Göteborg

ZenDev har lång erfarenhet av att utveckla, administrera, optimera och felsöka olika tjänster i Amazon web services. I dagsläget hjälper ZenDev olika företag att drifta sina olika applikationer med hjälp av Amazons fina infrastruktur. Det är bland annat webbapplikationer, mobilapplikationer, e-posttjänster och e-handelsplattformar.

Några av tjänsterna vi har använt i Amazon web services är RDS, Cloudfront (CDN), S3 file storage, Elasticache, Lambda, EC2, Route 53,Aurora, Cloudwatch, Auto scale och många fler.

ZenDev jobbar ofta projektbaserat med Amazon AWS projekt men kan även tillhandahålla resurskonsulter som är dedikerade enbart för ert projekt genom att de sitter inhouse på ert kontor eller på något av våra kontor.

Vi är kan träffas för möte i b.la Göteborg men även i närliggande städer som Borås,Trollhättan,Helsingborg, Halmstad. Annars är ni alltid varmt välkomna besöka oss på vårt kontor som ligger på Östra larmgatan 16 i Göteborg.

Kontakta oss med den hjälp ni behöver genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Vi återkommer till er så fort som möjligt!

 

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?