Laravel konsulter Göteborg

ZenDev är experter inom Laravel och andra PHP baserade ramverk. Inom PHP är ZenDevs favoritramverk Laravel, framförallt för att det är snabbt ramverk som möjligör snabbare time to market för våra nya webbprojekt. Men det är inte bara ZenDev som gillar Laravel, enligt en nyligen genomförd studie är Laravel ett av de populäraste PHP-ramverken för webbapplikationer. Bristen på Laravelutvecklare i Göteborg har därför ökat drastiskt under senaste åren.

Vi kan b.la hjälpa dig med följande i  Laravel:

  • Bygga en helt ny webbapplikation i Laravel. Vi gör först en kostnadsfri analys utefter era krav för att se om Laravel passar ert projekt.
  • Ta över driften av en existerande Laravel applikation.
  • Tillsätta resurser till ert nuvurande utvecklingsteam i Laravel via vårt inhouse kontor.
  • Tillsätta resurskonsulter som sitter på plats på ert kontor.

Ett av våra senaste Laravel projekt i Göteborg

Go Care är äldreomsorgens nya jobb- och karriärsida.  Derasmål är att visa upp de möjligheter som finns inom äldreomsorgen, förmedla hur olika arbetsplatser och arbetsgivare skiljer sig åt och göra det enklare att hitta ett jobb som passar just dig. ZenDev skapade denna sidan med hjälp av Laravel.

Varmt välkomna att kontakta oss för att diskutera ert nästa projekt. Våra erfarna laravel konsulter träffas gärna hos er eller på vårt kontor som ligger på Östra larmgatan 16 i Göteborg.
Phone

+46730631974

Address

Östra Larmgatan 16, 411 07 Göteborg