chevron-up ZenDev | Magento Leverantör

ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

Start av en ny e-handel med Magento eller uppgradering från Magento 1 till 2

 

Magento har alltid varit en viktig del i vår verksamhet och har varit en av ZenDevs grundpelare. Vårt mål är att växa tillsammans med våra kunder! Vare sig ni vill start en helt ny e-handel med Magento eller behöver uppgradera från Magento 1 till 2 finns vi här till er tjänst!

Vi är här för att hjälpa er att ge era kunder den bästa kundupplevelsen möjligt. Vi har slutfört många projekt tillsammans med våra kunder, stora som små och har flera Magento-team som arbetar både internt och för våra kunder. Därför kan vi kalla oss en erkänd Magento-leverantör med gedigen erfarenhet. Vi får igång er Magento-webbplats och ger liv till er e-handelsaffärs vision.

Vi bryr oss om er som kund och tillsammans med oss får ni oändliga möjligheter till att få skräddarsydda e-handelslösningar anpassade efter era specifika behov.

 

Detta kan vi hjälpa er med:

 

Full uppsättning av ny Magento e-handel

 

Full uppsättning av ny Magento e-handel

 

Drift av befintlig Magento plattform

 

Drift av befintlig Magento plattform    

 

Supportavtal Magento Commerce site

 

Supportavtal på befintlig Magento Open Source eller Magento Commerce site    

Migration från Magento 1 till Magento 2

 

Migration från Magento 1 till Magento 2

Koppling mellan andra externa API:er

 

Koppling mellan andra externa API:er

Integration mot affärssystem

 

Integration mot affärssystem

 

Magento FAQ 


 

Magento är en öppen open source-plattform för e-handelsbutiker, som nu ingår i Adobe Experience Cloud. Magento kan ge online-återförsäljare en flexibel kundvagnstruktur samt kontroll över online butikens funktionalitet. Magento e-handelsplattform erbjuder verktyg för bland annat marknadsföring, sökmotoroptimering och kataloghantering.

 

Ett Magento-tema är en komponent som ger en visuell design med en kombination av anpassade mallar, stilar eller bilder till din Magento-butik, bland annat för skyltfönstret. Det finns ett brett utbud av standardiserade Magento-teman att välja mellan. För mer skräddarsydda teman måste man köpa ett tredjeparts tema som man kan använda för webbutiken.

 

Magento e-handelsplattform fungerar bäst på en Apache- eller Nginx-server, men den kan också köras på en Windows-server.

 

Sedan juni 2020 avslutade Adobe sitt stöd för Magento 1. x versions-släpp, för både Magento Commerce och Magento Open Source. Det kommer inte längre gå att få några uppdateringar för säkerhet eller funktioner.

 

Magento 2 är den senaste versionen av Magento och är mycket snabbare än Magento 1. Magento 2 ger en snabbare och enklare shoppingupplevelse till dina kunder. Sedan 2020 stöds inte Magento 1 längre av utgivaren.

 

Meet Magento är en global e-handelsevenemang som organiseras i mer än 40 länder. Evenemanget är för alla företag som är aktiva inom handel eller distribution och som har ett intresse för hur Magentos ekosystem kan hjälpa till att växa Magento-butiksägares affärsverksamhet.

 

Magento open-source kan laddas ner gratis och det finns möjligheter att utöka och konfigurera plattformen så att den passar ert företag. Det finns ett brett utbud av tillägg och teman. Att använda. Magentos prissättning är flexibel och kan variera utifrån en mängd olika faktorer. Den totala kostnaden beror på er e-handelslösning.

Premiumversions priser för Magento Commerce baseras på den totala kostnaden för er butiks genomsnittliga webbaserade ordervärde och årliga intäkter. Priserna börjar på $ 2000 i månaden. Kontakta oss på ZenDev så kan vi tillsammans se över era behov och hitta den bästa lösningen för er e-handelsplattformslösning.

 

Magento Hosting är en plan för användning av webbhoteller för att förenliga det med Magento e-handelsplattform och dess nödvändiga affärsfunktioner, som bland annat SSL-certifikat och kompatibilitet, med tredjepartslösningar inklusive e-postmarknadsföring och Google Analytics

 

Ja, Magento kan köras från delad hosting. Det är viktigt att se till att värdleverantören är anpasad till er Magento-plattform, annars kommer den inte att vara kompatibel med er lösning och ni kan uppleva långsam prestanda.

 

Magento har en inställning för beräkning av skatter och för att visa priser på websidan, bland annat kan den beräkna fram momsen för varje enskild artikel. Magento avrundar momsen för varje artikel och adderar de för att sedan beräkna fram den totala momssumman.

 

Magento extension är tillägg som gör det möjligt för butiksägare att lägga till anpassade funktioner till sin webbutik, som inte erbjuds i de standardiserade tjänsterna som finns tillgängliga.

 

Du behöver ett kassasystem, även kallad POS (sale pos system), för att möjliggöra effektiviseringen av betalningsprocesserna. Det fungerar som ett nav där det slår samman allt i ert företag som är relaterat till betalning bland annat lager, försäljning och kundhantering. Det finns otaliga kassasystem på marknaden just nu för både små och stora företag. Så, det finns system anpassat för alla. Kontakta oss på ZenDev så att vi tillsammans kan definiera dina affärsbehov, ta fram en budget som passar ert företag och hitta en passande POS-systemtyp för era behov.

 

Magento API är ett ramverk/protokoll som enkelt låter system att kunna "prata" med varandra, genom ett strukturerat sätt överförs data från ett ställe till ett annat. Magento API erbjuder en metod för att maximera webbtjänster att möjliggöra kommunikation med Magentos plattform. SOAP (Simple Object Access Protocol) och REST (Representation State Transfer) är bland de främsta funktionerna som stöds.

 

Magento Connect, även kallad Magento Marketplace är som namnet antyder, en marknadsplats för Magento-forum medlemmar och partners. Här kan de dela sina lösningar med varandra, bland annat extenstions, teman och språkpaket som de utvecklat. Det finns både applikationer som är gratis och andra som man måste betala för.

 

Magento-moduler är relaterade till en specifik affärsfunktion, enheter som är anpassade för Magento med stödjande logik, medan Magento-teman påverkar bara utseendet på bland annat butiksfönstret och era kunders användarupplevelse. Ni kan installera dem båda på er websida och när ni inte behöver dem längre kan ni antingen radera eller inaktivera dem när som helst.

 

Om ni är osäker på var ni ska börja, kontakta oss, så att vi tillsammans kan skapa en plan och välja rätt väg för er Magento butik.

 
Kontakta oss för att få Magento support

 





 

Boka ett möte med oss för att gå igenom processen och bolla idéer, vi investerar gärna tiden som behövs för att få möjligheten att bli er blivande Magento-leverantör.

 

Vi är nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?