Databas konsulter Göteborg MySQL – SQL Server – MongoDB

ZenDev har lång erfarenhet av att administrera, designa, optimera och felsöka olika typer av databaser.  I dagsläget jobbar ZenDev med databaser för webbapplikationer, mobilapplikationer och e-handel. Databaserna hanterar väldigt många databasfrågor per sekund då de största applikationera ZenDev jobbar med har upp till 100 000 användare per dag. Applikationerna driftas i både linux och windows miljö vilket gör att ZenDevs konsulter har jobbat med de flesta databasteknologierna. Några teknologier är Amazon, Elasticsearch,MySQL,SQL Server, PostgreSQL, MS Access och MongoDB.

ZenDev jobbar projektbaserat men kan även tillhandahålla resurskonsulter som är dedikerade enbart för ert projekt genom att de sitter inhouse på ert kontor eller på något av våra kontor.

Vi är kan träffas för möte i b.la Göteborg men även i närliggande städer som Borås,Trollhättan,Helsingborg, Halmstad. Annars är ni alltid varmt välkomna besöka oss på vårt kontor som ligger på Östra larmgatan 16 i Göteborg.

Kontakta oss med den databashjälp ni behöver genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Vi återkommer till er så fort som möjligt!
Phone

+46730631974

Address

Östra Larmgatan 16, 411 07 Göteborg