ZenDev är ett team av kreativa individer som skapar innovativa mjukvarulösningar för en mängd olika varumärken och företag. En nyckel för vår framgång är erkännandet av varje klients unika ambition och potential, som gör att vi kan erbjuda utvecklingstjänster till tilltalande priser.

Som ett första steg lägger vi stor vikt vid att förstå just ditt företags mål. Oavsett om ditt mål är en lösning för produkter, tjänster eller om du vill ta din kundupplevelse till nästa nivå, så anpassar vi våra lösningar för att passa dig och för att glädja just din målgrupp.

I takt med att ditt företag växer, löper du en allt större risk att inte ha tillräckligt med människor som kan få jobbet gjort. För att kunna bygga en långsiktigt strategisk modell för ditt företags kunder, erbjuder vi dig bland annat ett projektteam, utvecklare på plats eller ett utvalt team som kan stötta dig i dina uppsatta mål.

"Att Clutch erkänner ZenDev som ett ledande B2B företagen är en otroligt belönande erfarenhet för vårt företag, särskilt för vårt säljteam. Exponeringen som Clutch ger oss ger oss möjligheten att säkra leadsgenerering genom att vi kommer i kontakt med B2B-byråer som är den perfekta kunden för oss."

-Nikola Mirkovic, CEO

Vår banbrytande metod för att bistå andra B2B företag säkrade ZenDev en position bland de ledande B2B företagen i västra Europa och plats #9 i hela Sverige för 2020.

"Sedan 2016 har vi haft möjligheten att arbeta med en mängd olika företag och varumärken genom att generera lösningar fokuserade på sälj. Att få ett erkännande från en så välrenommerad tjänst som Clutch är en bekräftelse på att vi har ett bra tillvägagångssätt, men det är också ett stort stöd för framtida utveckling."

-Senad Santic, CTO and Co-founder

Vi på ZenDev är glada över möjligheten att arbeta med Clutch för att kunna visa upp vårt arbete för potentiella B2B-köpare. Vi på ZenDev vill passa på att rikta ett stort tack till alla som har varit en del i att bygga upp vårt varumärke och vårt företag.
Clutch betyg och recension spelar en mycket stor roll för oss att få feedback från våra kunder men spelar också en stor roll för potentiella kunder som nu kan få en större insikt och kunskap om hur vi på ZenDev arbetar.

pdf

Tags

  • B2B
  • CLUTCH
  • SWEDEN

Dela detta inlägg