ZenDev: Få en kostnadsfri förstudie från våra experter. Kontakta oss

Magento konsulter Göteborg

 

ZenDev har erfarenhet av både små och stora e-handelslösningar i b.la Magento. Detta gör att vi kan sätta oss ner och göra en behovsanalys för att ta fram en lösning som passar era krav och er budget. Våra konsulter har lång erfarenhet av Magento och vi kan göra det allra mesta inom e-handel för att ni ska kunna ta er e-handel till nästa nivå.

Vi kan bland annat hjälpa er med följande:

  • Bygga en helt ny e-handel. Vi gör först en kostnadsfri behovsanalys för att se om Magento är rätt lösning för er.
  • Ta över driften av en existerande Magento e-handel.
  • Uppgradera/migrera från Magento 1 till Magento2. Läs mer om hur en uppgradering från Magento 1 till Magento 2 går till.
  • Koppla Magento till olika ERP och affärssystem.
  • Integrera Magento mot externa API:er
  • Utbildningar i Magento.
  • Magento SEO. Vi kan SEO och kan lite kaxigt säga att det är ingen tillfällighet att du är på den här sidan när du letar efter magento leverantörer i Göteborg.

ZenDev strävar alltid efter långsiktiga relationer och vi pratar ofta om ett tekniskt partnerskap där vi tar hand om er teknik så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vi är en magentoleverantör i bland annat  Göteborg men även i närliggande städer som Borås,Trollhättan,Helsingborg och Halmstad.

Ett av våra senaste magentoprojekt i Göteborg

 

magento konsulter göteborg

ZenDev byggde Nicokick på Magento 2 Commerce plattformen. Nicokick är en e-handel som säljer så kallade nicotine pouches, som är en snusliknande produkt fast utan tobak.

Varmt välkomna att kontakta oss för att diskutera ert nästa projekt. Våra erfarna e-handelskonsulter träffas gärna på vårt kontor som ligger på Östra larmgatan 16 i Göteborg.

Vi är på nyfikna på er! Vart är ni i er digitala resa?