E-handelskonsulter Göteborg

ZenDev har lång erfarenhet av att hjälpa e-handlare i Göteborg. ZenDev jobbar med ett antal olika plattformar inom e-handel, b.la Litium, Magento och Woocommerce. När vi får en förfågan om att starta ett e-handelsprojekt gör vi alltid en behovsanalys för att ta fram en lösning som passar era krav och er budget. Våra konsulter har lång erfarenhet av e-handel och vi kan göra det allra mesta inom e-handel.

Vi kan bland annat hjälpa er med följande:

  • Bygga en helt ny e-handel. Vi gör först en kostnadsfri behovsanalys för att se vilken e-handelslösning som är bäst för er.
  • Ta över driften av en existerande e-handel.
  • Migrera/byta e-handelsplattform. Många ligger på gamla plattformar och att byta e-handelsplattform är ingen lätt uppgift.
  • Koppla er e-handel till olika ERP och affärssystem.
  • Integrera er e-handel mot externa API:er
  • E-handels SEO. Vi kan SEO och kan lite kaxigt säga att det är ingen tillfällighet att du är på den här sidan när du letar efter ehandelskonsulter i Göteborg.

ZenDev strävar alltid efter långsiktiga relationer och vi pratar ofta om ett tekniskt partnerskap där vi tar hand om er teknik så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vi är en e-handelsleverantör i bland annat  Göteborg men även i närliggande städer som Borås,Trollhättan,Helsingborg och Halmstad.

Ett av våra senaste ehandelsprojekt i Göteborg

 

ehandelskonsulter göteborg

ZenDev byggdes Nicokick på plattformen Magento 2 och är ett bra exempel på hur det skulle en e-handel skulle kunna se ut. Nicokick är en e-handel som säljer så kallade nicotine pouches, som är en snusliknande produkt fast utan tobak.

Varmt välkomna att kontakta oss för att diskutera ert nästa projekt. Våra erfarna e-handelskonsulter träffas gärna på vårt kontor som ligger på Östra larmgatan 16 i Göteborg.
 

 

Phone

+46730631974

Address

Östra Larmgatan 16, 411 07 Göteborg